Iscjeljivanje

Što je trauma?

“U psihologiji, TRAUMA je oštećenje psihe koja se javlja kao posljedica teškog uznemirujućeg događaja. “ Trauma je stanje emocionalne i mentalne uznemirenosti uzrokovano iskustvom koje nije razriješeno.

Ona nas sprječava da živimo zdrav i sretan život. To je iskustvo koje je bilo iznimno stresno ili neugodno za nas i gdje smo osjetili gubitak kontrole.

Sjećanje i osjećaj tog iskustva ostaje s nama kad ciklus traume nije završio, pa stres koji je uzrokuje traumu ostaje unutar tijela. Trauma je nešto što se dogodilo što nas je dovelo do toliko boli i nevolje da to jednostavno ne možemo pustiti.

U našim prvim godinama mi pokušavamo osloboditi traumu plakanjem. I to je zapravo najbolji način za završetak, rješavanje i integriranje traume. No, budući da smo kao djeca kažnjeni ili posramljeni zbog plakanja, naše tijelo vrlo brzo dobiva poruku: “Nije u redu da ovo osjećam – nije sigurno da odgovorim i integriram traumu koju sada doživljavam”.
I što onda radimo?

Radi zaštite vlastite SIGURNOSTI – mi obamremo, potisnemo traumu, suzbijemo je i disociramo se od toga što nam se desilo. I pošto to traumatično iskustvo ostaje pohranjeno unutar nas, ono počinje funkcionirati poput MAGNETA u našoj odrasloj dobi.

Nerazriješena trauma postaje glavna TOČKA PRIVLAČENJA u životu.

I unatoč našoj redovitoj duhovnoj praksi, vježbama pozitivnog fokusa i zakona privlačenja, mi ‘nekako’ uvijek privlačimo slična negativna iskustva… Mi jednostavno samo ponovno proživljavamo isti nerazriješeni ciklus traume koji je ostao unutar nas od ranog djetinjstva, a koji onda, kroz nas, putem OKIDAČA emitira snažne emocionalne reakcije koji zapravo samo odražavaju našu prethodnu traumu.

Najčešći SIMPTOMI traume su:
 1. Kronična bol
 2. Ovisnosti
 3. Depresija
 4. Nisko samopouzdanje
 5. Anksioznost
 6. Stres
 7. Flashbackovi – bolna sjećanja na prošle događaje
 8. Noćne more
 9. Nesanica
 10. Mentalne bolesti
 11. Poremećaji u prehrani
 12. Gojaznost / Pretilost
 13. Promjene raspoloženja
 14. Nezadovoljavajući ili bolan život pun žalosti, povrijeđenosti, ljutnje, mržnje, straha, tuge, usamljenosti, praznine, nemoći, mržnje prema sebi, nedostojnosti, krivnje i srama

Kako iscijeliti traumu?

Tvoja SPREMNOST, ZREO PRISTUP i POTPUNA PREDANOST našem ZAJEDNIČKOM radu na iscjeljenju SU PRESUDNI.

Uz holistički, cjeloviti pristup svim razinama tvog postojanja: emocionalnoj, mentalnoj, duhovnoj, fizičkoj (eteričnoj, astralnoj, kauzalnoj) te moćnim, djelotvornim metodama iscjeljivanja, intuiciju i kanaliziranje.

U seansama iscjeljivanja otkriti ćeš mnoge dijelove sebe: one prekrasne, pune potencijala, ljubavi i svjetla, no, istovremeno i svoju sjenu – sabotirajuće emocije, uvjerenja i misli koje su tu kako bi duhovno rasla/rastao na ovoj pozornici zvanoj Planeta Zemlja.
Osvještavanje, iscjeljivanje pomaže ti živjeti radosniji i potpuniji život. Ponovo ćeš otkriti svoj čarobni sjaj!

Uz tebe sam, hrabro zakorači,napravi prvi korak.

 Možeš ti to.