TimeLine Healing

Što je TimeLine Healing?

Predivna, moćna tehnika iscjeljivanja TimeLine Healing (u prijevodu iscjeljenje vremenskih linija), vrlo slična Regresoterapiji. Uz regresiju (odlazak u prošlost) uključuje i progresiju (odlazak u budućnost) i mnoštvo drugih mogućnosti kakve naš um ne bi mogao sam osmisliti. Sve se odvija u dubokom meditativnom stanju (Theta stanje moždanih valova), a ti svjesno prolaziš kroz cijeli proces i sjećajući  se svega po završetku seanse. Upoznaješ (ukoliko već nisi) svoje Više Ja te ono upravlja seansom i odlučuje jesi li  spremna/an nešto spoznati/vidjeti/osjetiti.  Na tebi je da se što više opustiš i prepustiš kako bi tvoje iskustvo tijekom seanse bilo što bogatije. 

Pomoću ove tehnike možeš doći do raznih uvida i odgovora na mnoga pitanja. Možeš iscijeliti svoje unutarnje dijete, traume, strahove, fobije, negativne programe (iz sadašnjeg i prošlih života), pa čak i autoimune bolesti. 

Uz navedeno moguće je i jednostavno kupati se u visokim vibracijama ljubavi, radosti, mira u povezanosti sa Stvoriteljem. 

Svaka seansa i svako iscjeljenje omogućuje ti doživjeti, upoznati,osjetiti autentičnu/og Sebe te živjeti u skladu sa svojom najvišom vibracijom.

Trajanje: 60-120minuta