Kako ti čitanje energija Tarotom može pomoći?

Moja Svrha je da ti pomognem otkriti tvoj vlastiti, predivan sjaj kako bi živio/la sretnije i ispunjenije. Na tome putu sam otkrila čaroban i moćan alat – Tarot karte.
Svjesna sam da je još uvijek je prisutno tumačenje Tarota kao gatanja i proricanja budućnosti te se nerijetko veže za negativne konotacije. Voljela bih dati svoj doprinos demistificiranju Tarota i približiti ga tebi. Voljela bih da vidiš ljepotu i istinitost ovog veličanstvenog medija te bogatstvo pomoći koju ti može pružiti. Na kraju krajeva, nikada nije do alata već do onoga tko ga koristi i na koji način. Tarot (kao i ostale metode) koristim isključivo za tvoje najviše dobro te za najviše dobro svih i svega što jest.

Svoja čitanja temeljim na sadašnjosti, a ne na proricanju budućih događaja. Zašto? Jer se čitanje odvija sada, u sadašnjim energijama i svaki čovjek ima mogućnost promijeniti tijek događanja ukoliko osvijesti ono što ga zapravo muči.

Upravo to i radi čitanje energija. Osvještava.

Osvjetljava sive zone podsvijesti. Rasvjetljava Sjenu, oslobađa energiju uzburkanih emocija, koje upravljaju tobom. Raspetljava klupko zapetljanog međuljudskog odnosa, poslovnih situacija, ljubavnih zavrzlama, vlastitih životnih nedoumica.

Tvoje misli su energija,vibracija i one se poslože tada, dobiju jasnoću, čistoću. Odluke su tada lake za donijeti i provesti te su u skladu sa Tvojim Svjetlom, Tvojom Istinom, a ne idu iz straha i trauma. Nije li ti dosta reagiranja iz straha? Ne treba biti zapetljano i teško. Možeš živjeti u lakoći.

Trajanje: 60-120minuta

DOZVOLI SI,
NA TEBI JE