Kristina je kreatorica Magic Shine prakse

Kristina je kreatorica Magic Shine prakse – intuitivne prakse za buđenje vlastitog sjaja. Intuitivka, iscjeljiteljica, energoterapeut, prijateljica, kći, sestra, partnerica. Pomajka maci Fluffy te anđeo čuvar mnogim  životinjama kojima s ljubavlju pomaže.

Oduvijek je željela napraviti razliku u ljudskim životima, no krenula je prvo od vlastitog.

Bila je probuđeno dijete koje je samoj sebi u dobi od 12godina postavilo pitanje : „Postoji li još neka dimenzija postojanja uz tu da se rodimo, školujemo, zaposlimo, udamo/oženimo, rodimo potomke i umremo?“ Od tog trenutka počinje njeno vlastito duhovno putovanje,osobni rast i razvoj, osvještavanje te istraživanje duhovnosti i ljudske psihe. 

Slobodno vrijeme je provodila u prirodi, sportu i plesnom pokretu, kao i dandanas. No istovremeno je prolazila sve izazove stanja depresije. Upravo ju je to stanje, njegovo prihvaćanje i iscjeljivanje dovelo do fascinacije energijom, Svemirom i Stvoriteljem.

Kako nema slučajnosti već se sve odigrava sinkronizirano, privukla je predivnu duhovnu učiteljicu koja joj je kroz razne duhovne istine, energetske tehnike iscjeljenja i višegodišnje edukacije pokazala put vlastite istine,iscjeljenja i ljubavi.

Ljudi joj govore da „sjaji“, da ima dobru, pozitivnu energiju i da ih motivira na promjenu. Oni koji su joj dali povjerenje, krenuli su mijenjati svoje živote – na bolje.

Vjeruje u promjenu, toplinu i ljubav.

Vjeruje da je u svima nama povrijeđeno dijete koje treba naučiti prigrliti, voljeti i iscijeliti.

Vjeruje, isto tako, da svi trebamo priliku,pomoć, podršku i suradnju, upoznati i osjetiti tko smo kao autentična bića svjesnosti, ljubavi i radosti. Vjeruje u korištenje vlastitih darova i vještina za dobrobit svih i svega što jest.

Vođena tim osjećajem prošla je mnogobrojna školovanja te radionice i tehnike za vlastito osvještavanje: Raja Yoga meditacije, Reiki, Iscjeljivanje bojama (Kromo terapija), radionice Yin Yoge; Zdravlje fascije i pokret; Dah i disanje te mnoga druga online usavršavanja. Osobni rast i razvoj nastavlja i danas.

Kristina je certificirana TimeLineHealing iscjeljiteljica,Tarot savjetnica, te ITEC osobna i grupna trenerica. Specijalizirana je za čitanje energija, iscjeljivanje, osvještavanje, duboko opuštanje uma i tijela te holistički pristup životu.