Magic Shine

Magic Shine / Čarobni Sjaj

Je moćna intuitivna praksa za otkrivanje i buđenje vlastitog sjaja.

Koncept obuhvaća iscjeljivanje, osvještavanje, osobni rast i razvoj kroz energetski rad na mjesečnoj bazi – jednom tjedno tj. 4x mjesečno.

Obuhvaća cjeloviti pristup osobi -iscjeljivanje i rad sa svim aspektima našeg bića: fizičkom, emocionalnom, mentalnom, duhovnom, eteričnom, astralno i kauzalnom jer svi su od velike važnosti i u međusobnoj interakciji:

Svaka potisnuta emocija ostavlja znak na tijelu. Tijelo je ogledalo naše duše.

U svom radu koristim divne i učinkovite metode:

TAROT KARTE I VISAK

Divni terapeutski alati za ČITANJE ENERGIJA , uz koje koristim i vlastitu intuiciju, kanaliziram informacije, slike, vizije koje dobivam od Više Inteligencije/Stvoritelja - dobiva se jasan uvid i moguća rješenja u životne situacije ili odnose koji vas muče.

TIMELINE HEALING

Moćne, iscjeljujuće meditacije. Ulazak u THETA stanje moždanih valova, REGRESIJA u sadašnji i prošle živote - za uspješno iscjeljenje emocionalnih trauma, strahova, anksioznosti, zabrinutosti, nesigurnosti, niskog samopouzdanja, fobija te otkrivanje i buđenje vlastitog sjaja.

VOĐENE MEDITACIJE

za o(t)puštanje, obnavljanje, detoksikaciju, zahvalnost, svjesnost, blagoslov.

RELAKSACIJA i YOGA

Jedinstvo tijela, uma i duha te ugodno opuštanje koji se postiže tehnikama disanja, elementima Yin i Restorativne Yoge te meditacijama Yoga Nidre.

MAGIC SHINE/ ČAROBNI SJAJ

intuitivna praksa će vam pokazati koliko je nužno brinuti o sebi na svim razinama te kako to možete činiti na podržan i cjelovit način.

Prisjetimo se s ljubavlju...

Što sam onda?

Imam iskustvo čovjeka na planeti Zemlji

Magic Shine Intuitivna praksa vodi prisjećanju, osjećanju i iskustvu onoga što jesmo. Smiruje um, iscjeljuje, daje uvide, podršku, znanja i alate za svakodnevne životne izazove.

Prvi susret: 60-120min
Ostali susreti: 60min