Kristina Shine

ENERGOTERAPIJA

Tečem s promjenom

🌟Proteklih mjeseci okrenula sam se Sebi, korijenskom, intenzivnom otpuštanju starih programa, teških, tromih vibracija iz mojeg iskustva, onih koje sam “prožvakala” više puta iz različitih kuteva. Bio je trenutak da ih pustim i dozvolim si osjećati lakoću postojanja.

🌟Nalazimo se u periodu velikog downloada finih, visokih vibracija, kodova i informacija. Čini se kao da se sve ruši i to je točno. Ruše se stare strukture koje više ne služe. Kako se mijenjam, otpuštam, spoznajem i rastem tako i moje ideje, zamisli, projekti rastu i razvijaju se, mijenjaju smijer , proširuju se. Otpuštam sve ono što više ne vibrira u skladu sa novom Istinom.

🌟Ovaj proces doveo je do toga da prirodno osjećam nevezanost za neka mjesta, ljude, situacije, poslove. Imam osjećaj kao da su neke slike izblijedile i da treba krenuti dalje.

🌟 Shine Healing upravo doživljava promjene u skladu sa promjenama u meni. Darovi koje ću dijeliti, način rada, vizual stranice i ime, doživljava promjenu u narednim danima.

🌟Biti će mi drago da popratiš i budeš dio promjene svojim komentarima.Ovdje sam za tebe ukoliko trebaš jasnoću i smijernice na svojem putu promjene.

Ljubav i svjetlost💓🌟

Kristina

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest