Kristina Shine

ENERGOTERAPIJA

Iluzija uspoređivanja

“Uspoređivanje sa drugima je iluzija jer ne postoje dva ista Plana Duše niti dinamike usvajanja lekcija.”

✨Svaka Duša po dolasku na zemaljsko iskustvo nosi sa sobom svoj Plan Duše. To je skup svih izazova, lekcija, učenja koje kao čovjek treba proći. Uspoređivanje sa drugima je iluzija jer nema dva ista plana niti dinamike usvajanja lekcija. Misliti da nisi dovoljno dobar/a jer je netko “uspješniji” je isto iluziji. Što se zapravo događa jeste da ste vi i netko drugi u potpuno različitoj fazi Plana Duše s različitim izazovima.

✨Osobno prolazim kroz izazovna fizička, mentalna, emocionalna otpuštanja energija predaka i prošlih života.Iako bi moj čovjek, ja kao žena, više voljela posvetiti se pisanju u grupi, većoj interakciji sa svima koji rezoniraju sa mojom energijom, ovi procesi traže moju pažnju i predanost. Ne u smislu da se bavim samo njima, seciram ih i pričam o njima već da ih poštujem, uvažavam, prihvaćam kao dio mog životnog puta.

✨ Sada dolazimo do pojma ljubavi prema sebi. Što to uopće znači? Naučila sam da to za mene znači prvo upoznati sebe. Kada se poznajem tada znam što si pružiti u određenom trenutku i na koji način.

✨ Drugo, prepoznati faze i procese u kojima se nalazim. Osobno mi u tome pomaže čitanje energija Tarotom i viskom te TimeLineHealing iscjeljivanja, literatura, radionice i meditacije. Što sam svjesnija, sve više sam u poziciji promatrača i sve više osjećam Sebe. Ne očekujem više da “cvjetam Zimi”, poštujem plimu i oseku vlastitog života i kao Mjesec prolazim kroz faze, ma što god netko drugi rekao o tome ili pak moj Um/Monkey Mind komentirao. (no Um je druga priča koje ćemo se dotaknuti jednom prilikom)

✨Ovo je trenutno istina za mene. Možda će rezonirati sa tobom, a možda i ne. Ovo nije grupa sljedbenika, ovo je mjesto poštivanja i prihvaćanja lepeze autentičnosti svih nas.

Kako ti gledaš na svoje životne faze? Kako se danas voliš?

S ljubavlju,

Kristina ✨💓✨

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest